Support Chat
Butikkens adresse

PhoneWorld ApS

Nørregade 12

8300 Odder

Tlf. +45 25 940 102

Email. info@phone-world.dk

Butikkens åbningstider

Mandag 10.00 -17.30

Tirsdag 10.00 -17.30

Onsdag 10.00 -17.30

Torsdag 10.00 -17.30

Fredag 10.00 -17.30

Lørdag 10.00 -14.00

Søndag Lukket

Du kan kontakte os på tlf.: 25 94 01 02 fra 10.00 til 17.30 i hverdagen, hvis ikke du kommer igennem ligger du en besked med dit navn og telefon nummer så kontakter vi dig indenfor max 6 timer, eller på mail info@phone-world.dk, som vi besvarer indenfor 8 timer i hverdagen.

Spritny eller pre-owned – hvad skal du vælge?

Lagt op1 år siden
Spritny eller pre-owned – hvad skal du vælge?

Det kan være en dyr fornøjelse at erhverve sig en af Apples eftertragtede iPhones, hvorfor mange søger alternative muligheder for at anskaffe sig en mobiltelefon fra Apple. En anden vigtig faktor ved at købe pre-owned er, at det er mere miljøvenligt at genbruge telefoner end blot at smide dem væk, da en meget stor procentdel af elektronisk affald består af giftige stoffer. Ved at købe en brugt iPhone hos PhoneWorld bryder du altså med den såkaldte ”smid-væk”-kultur. På den måde skånes både miljøet og naturen, men også udsatte steder, hvor farligt elektronikaffald bliver dumpet.

Vi har i fælleskab med www.samlino.dk/mobilabonnement sammenlignet, hvor meget du kan spare ved at købe en pre-owned iPhone i stedet for en spritny. På den måde efterlader du ikke dit kreditkort med åndedrætsbesvær.

S

Hvor meget kan du spare?

I undersøgelsen er der taget udgangspunkt i en iPhone 7 Plus med 128 GB, hvor der er blevet undersøgt en håndfuld elektronikudbydere, som sælger smartphones på det danske marked. Der er taget udgangspunkt i en ny mobiltelefon hos disse udbydere, hvorefter priserne sammenlignes med en pre-owned telefon, som kan købes hos Phoneworld.


Priser på iPhone 7 Plus med 128 GB

Selskab

Pris

Data

Reklamationsret

Phoneworld

4,295.00 kr.

128 GB

24 mdr.

Bilka

5,036.00 kr.

128 GB

24 mdr.

Wupti.com

5,036.00 kr.

128 GB

24 mdr.

Power

5,555.00 kr.

128 GB

24 mdr.

Elgiganten

5,897.00 kr.

128 GB

24 mdr.

Apple

5,899.00 kr.

128 GB

24 mdr.

(Data er indhentet den 29. januar 2019)

Som det fremgår af ovenstående tabel, er der en prisforskel fra den dyreste til den billigste mulighed på hele 1.604 kr. – der er altså mange penge at spare! Det er dog ikke en overraskelse, at prisen på den brugte telefon er billigere end for de nye, men på trods af dette er prisforskellen større end mange forventer. Selv hvis man finder en billigere udbyder end de større, veletablerede elektronikforretninger, er der stadig penge at spare.

 

Fordele og ulemper ved de to valg

Når man står over for valget mellem en ny eller brugt telefon, så er der desuden andre parametre end blot prisbesparelsen, man skal tage højde for, selvom denne besparelse er af stor væsentlighed.

Først og fremmest er det en fordel at købe en brugt iPhone gennem PhoneWorld, da man undgår risikoen for ikke at kende alle sandhederne om produktet gennem køb af en privat over eksempelvis DBA, De Gule Sider eller lignende. I værste fald kan du nemlig modtage en tilsyneladende velfungerende telefon, men efter kort tid kan man tit opleve diverse fejl og mangler ved telefonen. Eksempelvis kan det være, at batteriet er godt brugt, hvorfor batteritiden kan være lavere. Hos PhoneWorld er du sikker på, at der er et nyt batteri i telefonen, så du ikke går på kompromis med din telefons batterilevetid. Skærmen erstattes også af en ny, hvis den gamle er ridset eller har andre skavanker. Dertil bruger PhoneWorld altid reservedele i original kvalitet, hvilket ikke er tilfældet hos mange andre af branchens udbydere. Desuden gennemgår de brugte telefoner forskellige tests, og man kan derfor forvente, at mobiltelefonerne fungerer, som de skal, selvom den er brugt.

Yderligere er det vigtigt at lægge mærke til, at reklamationsperioden hos PhoneWorld er den samme for en pre-owned, som du ville få ved køb af en ny iPhone, selvom om mobiltelefonen er brugt. Altså skal du ikke være bange for, at dit produkt går i stykker efter købet, og du står uden muligheder for reklamation – hvilket er en stor fordel!

Sidst, men ikke mindst, kan meget af den teknologi, du finder i en smule ældre iPhones, stadig følge med det helt nye modeller, hvorfor det ikke er nødvendigt at skifte til en spritny telefon – altså kan du spare en del penge og stadig være up-to-date i forhold til teknologien.

Ulempen ved at købe en brugt iPhone er, at den muligvis har nogle visuelle skavanker såsom ridser, buler eller lign. Dog kan du som oftest selv vælge, hvilken stand du ønsker din mobiltelefon i, hvor prisen selvfølgelig følger standen – disse er bl.a. Grade- A, B og C.

Alt i alt er der altså en del andre fordele end blot en lavere pris, når du står mellem valget af en ny eller brugt mobiltelefon. Hold dog stadig øje med elementer såsom telefonens stand og reklamationsretten på selvsamme, når du tager din beslutning. Hos PhoneWorld er du dog altid sikker på, at din kommende mobiltelefon er i den bedst mulige stand.

Kom ned forbi butikken og se, om vi ikke har en lækker opgradering til dig - vi tager måske også din gamle iPhone i bytte. Du kan også se mere her: https://phoneworld.dk/mobiltelefoner-72

Menu

mere info