Da Apple lancerede deres iPhone 7, skabte det en del røre, at de havde valgt at fjerne det lille jackstik, som man normalt bruger til sit headset/ EarPods. Det gjorde de som en konsekvens af folks generelle ønske om at være trådløse, og i denne forbindelse blev de trådløse AirPods født!

Som man kan se på billedet, er de nye AirPods magen til de gamle EarPods i design og pasform. De mangler bare ledningen.

Mikrofonen sidder i bunden af dine AirPods, så de selvfølgelig både kan bruges til samtaler og lyd.

Hvis du har flere Apple-produkter, er du nok allerede forvænt med hvor nemt dine forskellige enheder snakker sammen, og de nye AirPods er ingen undtagelse. De er ”intelligente” og forbinder sig automatisk med din iPad, iPhone eller Mac, så snart de tages ud af etuiet. De kan forbindes til både AppleWatch og iPhone på én gang.

Du kan få kontakt med Siri ved at dobbeltklikke på den ene AirPod og du kan sågar spørge hende hvor meget batteritid, der er tilbage.

Derudover registrerer de, om du har dem i øret og går på pause, når du tager dem ud. Ja, de ved endda om du lytter eller taler og filtrerer baggrundsstøj fra.

Etuiet er ikke bare et etui. Udover at beskytte de nye AirPods fungerer det som ladestation og powerbank. I bunden er der en port til lightning stik, så man kan få ladet sine AirPods op. Det kan endda lyn-oplade, så du har til 3 timers musik på bare 15 minutters ladning. Og du kan oplade dine AirPods fuldt ud 4 gange via etuiets powerbank.

Hvis du mister dine AirPods, kan de findes via ”Find My AirPods”. Funktionen indgår i ”Find My iPhone”-appen, men da der ikke er indbygget GPS, kan man kun finde den seneste lokation, hvor de har haft forbindelse til din iPhone. Derfor kan ”Find My AirPods” ikke bruges i forbindelse med tyveri, men den er nyttig, hvis du har tabt dem.

Man skulle tro, de fulgte med som tilbehør til den nye iPhone, men der har Apple i stedet valgt at lave en EarPod variant med ledning og lightning-stik for at kompensere for det manglende jackstik.

PhoneWorld har ikke de nye AirPods til salg endnu, men vi har de klassiske EarPods med jackstik i original kvalitet og en lignende model i mange forskellige farver.

Dem kan du finde her https://phoneworld.dk/tilbehor/apple-headset-original-kvalitet og her https://phoneworld.dk/tilbehor/color-headset-ear-pods#/445-farve_type-hvid

Vi har desuden en kopi af Apple’s AirPods på vej, men vi skal lige have testet dem for at være sikre på, det er en vare, vi vil føre i butikken.

Husk vi også sælger ”refurbished” iPhones – altså brugte iPhones som vi har total-renoverede, så de fremstår som nye med 24 mdrs reklamationsret. Vi opkøber derfor også brugte iPhones, så hvis du skal af med din eller vil have en anden i stedet, skal du bare komme forbi vores butik på Møllevej 4, 8300 Odder.

https://phoneworld.dk/iphone-til-salg