Hvad betyder ”refurbished”?

Vi er storforbrugere af IT, og mange mennesker vælger at skifte deres computer, telefon eller tablet ud så snart, der kommer en ny model på markedet. Eller måske har man været uheldig at ødelægge fx skærmen på sin iPhone, hvor man ikke føler, det kan betale sig at få den skiftet. I disse tilfælde har man førhen enten solgt sin brugte enhed privat eller simpelthen smidt den ud, hvis man ikke selv har kunnet reparere den.

Heldigvis har nogen set en forretningsmulighed i at opkøbe brugt IT for at renovere det professionelt – som iPhones, iPads og MacBooks - og så sælge dem videre igen som ”refurbished”, hvor køber bliver stillet lige så godt som ved køb af fabriksnyt IT. Det vil altså sige, at man fx køber en brugt iPhone med ganske få brugsspor, som fungerer som ny og har 24 mdrs. reklamationsret til en væsentligt billigere pris end dem fra fabrikken.
Samtidig er man med til at skåne miljøet, fordi man vælger at genbruge sine enheder fremfor at kassere dem ved første mulighed. Det må siges at være en win-win situation!

I takt med at Apple’s produkter er blevet mere og mere populære, er der kommet mange forretninger rundt omkring, hvor man tilbyder reparation af især iPhones og opkøber brugte iPhones for at sælge dem videre refurbished.
Dette blev også grundlaget for at starte PhoneWorld, hvor indehaverne Jacob Christensen og Kim Bækgaard satte sig for at få en fod indenfor på et marked i rivende udvikling i 2014.

Ødelagte iPhones der senere er blevet renoverede, så de blev som nye igen

For at få et navn i en branche, hvor der er mange om buddet, har PhoneWorld besluttet sig for at skille sig ud med en ekstraordinær god service! Derudover kan vi prale af at have en tekniker i huset, der kan mikrolodde på bundkortet/ motherboardet, hvilket er noget, de færreste lignende forretninger har mulighed for, da der ikke er mange teknikere, der også har den færdighed.

Derfor tilbyder vi også at købe din brugte iPhone selvom den har skade på bundkortet, da vi har mulighed for at reparere den 100 %.

Desuden har vi et enormt stort udvalg af reservedele til din iPhone og iPad i meget høj kvalitet til dig, der har lyst til at reparere din telefon hjemme – vi sælger skærme i A+ eller Original Kvalitet, hvor A+ kvaliteten næsten svarer til den originale.

Ny-renoveret iPhone 5

Reservedele til din iPhone kan du finde her https://phoneworld.dk/iphone-reservedele og skærmene samt bagsider her: https://phoneworld.dk/iphone-skaerme-bagsider

Hvis du gerne vil se, hvad vi har af skærme og reservedele til din iPad, finder du dem her https://phoneworld.dk/ipad-glas-skaerme og her https://phoneworld.dk/ipad-reservedele

Når man skal skille sin iPhone eller iPad ad, er det vigtigt man har det rigtige værktøj – små skruetrækkere med magnetiske hoveder, pincetter og spartler i plastik, så de ikke er strømførende og kortslutter telefonen.

Derudover kan det være en kæmpe hjælp med en magnetisk måtte, så alle de bitte små dele ikke bliver væk.

Alt dette kan du naturligvis også finde hos PhoneWorld lige her https://phoneworld.dk/vaerktoj

Intet spørgsmål er for småt, så hvis du har noget på hjerte, er du altid velkommen til at kontakte os.