Support Chat

ANSØG OM ERHVERVSAFTALE

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dit firma, at alting fungerer, som det skal.

Derfor har vi hos PhoneWorld gjort det nemt for dig at få en erhvervsaftale, som giver dig en lang række fordele til gavn for både dig, dit firma og firmaets ansatte. Vi tilbyder blandt andet firma-rabatter, gratis lånetelefoner, ekspres-reparationer og et personligt login til vores erhvervsportal. Helt konkret betyder det, at dit firma sparer tid og penge ved at have en erhvervsaftale hos os.

Herunder kan du læse om alle de fordele, der er ved vores erhvervsaftale.

FIRMA-RABATTER

Vi tilbyder 10% rabat på alle reparationer til både firmaet, firmaets ansatte samt deres familie. Det giver en større værdi for både firmaet og jeres ansatte.

NYE, BILLIGE ENHEDER TIL FIRMAET

Den er god nok. Hos PhoneWorld kan I få udskiftet jeres brugte iPhones, iPads, Mac eller PC'er til nyere modeller for billige penge. Vi køber jeres brugte enheder for markedets absolut bedste pris og tilbyder en nyere model med 24 måneders fuld reklamationsret. Det er billigt, sikkert og nemt!

GRATIS LÅNETELEFON

Vi tilbyder også gratis lånetelefon(er), imens du får repareret dine telefoner, såfremt vi har dem hjemme. Det vil typisk være iPhones, som kan afhentes i butikken.

FIRMA-IPHONES

Hos PhoneWorld har I mulighed for at købe såkaldte ”refurbished” iPhones til jeres ansatte. Det vil sige, at telefonen oprindeligt har været brugt, men efter en tur i vores kyndige hænder, står den som ny og har naturligvis 12 måneders garanti og 24 måneders reklamationsret.

INGEN OPGAVE ER UMULIG

Vi specialister i alle reparationer af Apple-produkter, samt PC’er, tablets og smartphones fra andre producenter. Vores dygtige tekniker klarer det hele uanset type og model.

Gratis Fragt

Hvis I hellere vil sende jeres enheder med posten fremfor at aflevere dem i butikken, sender vi jer en pakkelabel via e-mail, så den blot skal printes og sættes på pakken. Nemt og Hurtigt!

RESERVEDELE AF HØJ KVALITET

Vi er meget kritiske med vores reservedele, og vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten af produktet på trods af vores lave priser. Derfor bruger og sælger vi kun reservedele af typen A+ (som næsten svarer til den originale) eller original kvalitet. Uanset hvilken kvalitet I vælger, gælder der altid 24 måneders reklamationsret.

SERVICE I VERDENSKLASSE

Hos PhoneWorld sætter vi god service over alt andet, og det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved at benytte os. Derfor er vores forretning naturligvis e-mærket, hvilket vil sige, at vores kunder altid har bedst mulige betingelser og 24 måneders reklamationsret.

ERHVERVSPORTAL

For erhvervskunder tilbyder vi personligt login til en helt særlig erhvervsportal, som kun vores erhvervskunder har adgang til. Læs mere og opret en erhvervskonto her

Læs mere