Support Chat
Butikkens adresse

PhoneWorld ApS

Møllevej 4

8300 Odder

Tlf. +45 25 940 102

Email. info@phone-world.dk

Butikkens åbningstider

Mandag 11.00 -18.00

Tirsdag 11.00 -18.00

Onsdag 11.00 -18.00

Torsdag 11.00 -18.00

Fredag 11.00 -18.00

Lørdag 10.00 -14.00

Søndag Lukket

Du kan kontakte os på tlf.: 25 94 01 02 fra 11.00 til 19.00 i hverdagen, hvis ikke du kommer igennem ligger du en besked med dit navn og telefon nummer så kontakter vi dig indenfor max 6 timer, eller på mail info@phone-world.dk, som vi besvarer indenfor 8 timer i hverdagen.

Generelle oplysninger

Phoneworld ApS
CVR. nr .38330527
c/o Kim Bækgaard
Nørregade 12
8300 Odder

Butik:
Nørregade 12
8300 Odder

E-mail:
info@phone-world.dk
Telefonnr. 25940102

Etableret i 2014.


Betaling

Betaling af varer kan ske med Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Paypal, Swipp og kontant ved afhentning.

Der opkræves ikke kortgebyr.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Reparation af enheder  

Ved reparation af enheder ved PhoneWorld ApS trækkes pengene først ved afsendelse eller afhentning af kundens enhed.


Levering

Levering sker med Post Danmark.

Fragten betales af køber og er på 45 DKK ved køb under 600 DKK. Ved køb over 600 DKK betales fragten af sælger, til nærmeste Pakkeboks.

Varen sendes inden 1-2 hverdage efter, at bestillingen er modtaget. Er varen forsinket vil du få besked via e-mail eller telefon.

Vi leverer udelukkende til adresser i Danmark og ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.


Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på e-mail: info@phone-world.dk eller på telefonnr. 25940102

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du kan også benytte dig af din fortrydelsesret ved at udfylde en standard fortrydelsesformular som er udarbejdet af e-mærket - den kan du finde HER


Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Mærkater o.l. må ikke være fjernet fra varen. Udover selve varen, som skal være forsvarligt pakket, vil det være en fordel for ekspeditionen, såfremt du vedlægger en kopi af fakturaen.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.


Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Phoneworld ApS
Nørregade 12
8300 Odder
Att.
Kim Bækgaard

Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav. 


Annullering af ordre
Hvis ordren ikke er afsendt, kan den annulleres ved at kontakte Phoneworld ApS på e-mail: info@phone-world.dk  eller på 25940102.


Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Varen sendes til:
Phoneworld ApS
Nørregade 12
8300 Odder
Att. Kim Bækgaard

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav.

 

Backup af data

Kunder er selv ansvarlige for at tage backup af deres data inden en enhed bliver indleveret til reparation. Phoneworld ApS bestræber sig altid på at bevare alt data på kunders enheder, men kan ikke gøres ansvarlig for tab af data i forbindelse med en reparation.


Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Phoneworld ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

De dataansvarlige på www.phoneworld.dk er direktørerne Kim Nyman Bækgaard & Jacob Sylvest Christensen.

Vi videregiver dit navn og din e-mailadresse til Trustpilot.

Som registreret hos Trustpilot A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@phone-world.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@phone-world.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/odr

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35

2500 Valby

www.forbrug.dkHandelsbetingelserne er senest opdateret 15.06.2018

Menu

mere info