Support Chat

Historien bag PhoneWorld

PhoneWorld blev etableret i 2014. Det hele startede hjemme ved køkkenbordet hos Kim i Odder. Her drev han en lille virksomhed, der i første omgang reparererede computere og efterfølgende også begyndte at reparere iPhones og iPads. På utrolig kort tid steg kundernes interesse for reparation af iPhones og iPads, så i juli 2014 etablerede Kim PhoneWorld sammen med en partner. PhoneWorld beskæftigede sig primært med Apple-produkter som iPhones og iPads, og forespørgselen på reparationer blev kun større og større.

Selvom PhoneWorld kun var en sidebeskæftigelse for Kim og hans partner, voksede firmaet på rekordtid. De arbejdede begge to fuldtid på en anden arbejdsplads i dagtimerne, og først efter fyraften var det PhoneWorld, der fik deres tid – men de nåede hurtigt til et punkt, hvor der ikke var nok timer på en dag, og det betød for Kims vedkommende, at han måtte halvere sin arbejdstid på sin anden arbejdsplads for at kunne følge med den store forespørgsel på reparationer.

Med flere kunder blev der hurtigt blev for lidt plads på køkkenbordet hjemme hos Kim.
Stuen var fyldt med reservedele og tilbehør, og PhoneWorld var i den grad blevet en ustyrlig baby, der både krævede mere tid og plads end forventet. Så blot 3 måneder efter etableringen af PhoneWorld, flyttede hjemmeværkstedet til et lokale på 12 kvadratmeter i centrum af Odder. Her gik der heller ikke lang tid, før de mange reservedele til iPhones og iPads begyndte at fylde så meget, at der igen var brug for mere plads.

I maj 2015 udvidede PhoneWorld derfor de 12 kvadratmeter med endnu et lokale, så det gamle rum kunne bruges til lager og det nye rum til reparation og butik. I slutningen af december samme år udvidede PhoneWorld for tredje gang deres lokaler og flyttede til Møllevej 4 med de udvidede åbningstider fra 13.00 – 18.00. Efterspørgslen på reparationer blev stadig større, så i september 2017 sagde Kim sit job op og begyndte at arbejde fuld tid i PhoneWorld, og åbningstiderne udvidede sig så igen, og butikken var nu åben fra 11.00 – 18.00.

I juli 2018 købte kim partneren ud og var klar til at udvikle virksomheden yderligere. PhoneWorld ville dog gerne ud til flere kunder, så d. 20. august 2018 flyttede PhoneWorld til den noget mere centrale placering på Torvald Køhlsvej 3 i Odder, hvor butikken ligger den dag i dag.

Kvalitet og god service frem for alt andet

Selvom PhoneWorld fortsat bliver større og større, tilbyder vi stadig den samme service, som da vi startede ud hjemme ved køkkenbordet. Vi ved at en telefon, iPad eller computer er vigtig i en hverdag, så vi hjælper kunden med deres device så hurtigt, som muligt, så problemet bliver løst, og man er kørende igen.

Kim har stor erfaring og passion inden for faget. Kim har repareret iPhones og iPads de sidste 5 år gennem hans tidligere virksomhed, så han kender de forskellige problemstillinger, man kan komme ud for. I dag har Kim sagt sit job op for at arbejde fuldtid på PhoneWorld. Virksomheden består i dag af yderligere 4 ansatte – en tekniker, der mere eller mindre kan reparere alt indenfor telefoner, tablets og computere, to reparatører, samt en administrations/marketing medarbejder.

Hos PhoneWorld har det vigtigste element altid været god service – både med hensyn til produkterne, men i den grad også overfor kunden. Vi har en god og effektiv kundesupport, hvor kunderne kan ringe eller skrive for at få hurtigt svar på deres spørgsmål, og når en kunde træder ind i butikken på Møllevej, bliver de altid mødt med et smil.

I dag kan PhoneWorld klare alle typer reparationer af Apple-produkter og PC’er. Uanset om det er en smadret skærm, en defekt mikrofon, sløvt batteri eller noget helt fjerde, så løser vi problemet. Alle vores reservedele er af original kvalitet og A+ kvalitet, for hos PhoneWorld nægter vi at gå på kompromis med pris og kvalitet. Her går kvalitet og god service hånd i hånd.

Butikken ejes af Kim Nyman Bækgaard

Vores butik i Odder
Inden for i vores butik i PhoneWorld ApS
PhoneWorld i Odder
PhoneWorlds Adresse i Odder