Support Chat

i PhoneWorld har vi vores værksted, der kan vi blandt andet reparere alt i iPhone, iPad, MacBook, iMac, PC, Labtop, smartphones, tablets, printere, og meget mere.

Fordelen ved at vi har eget værksted er at vi kan levere de fleste ting dag for dag, og er det noget der kræver micro lodning har vi også det internt i huset.

Så har du noget der skal repareres, så kom ned i butikken på Nørregade 12 , 8300 Odder eller ring til os på 25 94 01 02.

Vores åbningstider kan du finde her

Vores specialist Tamas

Tamas har været en del af PhoneWorld i et par år nu, han er specialist i alt inden for Apple produkter, han er en stor del af PhoneWorld og han har sit eget motto "Kan vi ikke lave det, så er der ingen der kan"

Tamas har også den del af Micro lodning som vi har hos PhoneWorld, her kan han blandt andet skifte U2 chip på en iPhone eller iPad hvis bruger meget strøm og det ikke er batteriet der er defekt.

I mange tilfælde er det en U2 Chip der driller hvis din enhed bruger for meget strøm, de fleste mobil værksteder i Danmark har ikke muligheden for at skifte den del selv, men det har vi specialiseret os i hos PhoneWorld.