Support Chat

iPad Glas / Skærme

Vi er en dansk webshop, som har specialiseret os indenfor produkter fra Apple, samt reservedele, tilbehør og værktøjer til disse. Men uanset om du foretrækker Apple eller andre mærker, kan vi hjælpe dig. Vi har således et indgående kendskab til reparation af alle tablets, smartphones og computere.

Vi tilbyder hurtig og billig reparation af din iPad, iPhone og Mac-computer, således at du selv slipper for besværet. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du skal have lavet en større reparation eller have repareret flere produkter på én gang. Du skal naturligvis ikke betale for fragten frem og tilbage i forbindelse med din reparation, den står vi for!

iPad skærm og glas – køb det billigt hos PhoneWorld

En ny skærm til din iPad behøver ikke, at koste en formue. PhoneWorld tilbyder nemlig et godt, men billigt udvalg af skærme og glas til din iPad. Vi fører glas/ skærme til iPad 2, 3, 4, iPad Air 1, 2 og iPad Mini 1 + 2. Du bestiller skærme og glas ganske nemt på denne side. Vi sender dine produkter i løbet af få dage – vi tilbyder dag-til-dag levering. Således kan du nemt og hurtigt få repareret din tablet. Husk, at når du køber for mere end 400 kr. i vores webshop, får du fri fragt. 

Stort udvalg af tilbehør

Se desuden vores store udvalg af tilbehør til iPads og iPhones. Her finder du bl.a. kabler, ladere, panserglas og powerbanks fra Doca, som er ideelle at have med på farten, således at du f.eks. ikke løber tør for strøm under din ferie eller forretningsrejse. Læs mere om disse produkter under ”tilbehør” .

Har du spørgsmål i forbindelse med køb af iPad skærm, iPad glas, eller andet, så kan du ringe til os i på tlf. 42942505 / 28942492, eller du kan sende os en mail til: info@phone-world.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.