Support Chat

iPad reparation

Der er 9 varer.

PhoneWorld reparerer din iPad

Har du været så uheldig at spilde væske udover din iPad, har katten leget for voldsomt og ridset skærmen / glasset, eller er den blevet ødelagt helt efter en tur på gulvet? Så fortvivl ej - hos PhoneWorld har vi en fantastisk dygtig reparatør, som kan reparere iPad 2, 3, 4, iPad Air, Air 2, iPad Pro og iPad mini 1, 2, 3, 4. Vi vil næsten garantere, at hvis vi ikke kan klare problemet, er der ingen, der kan.

Nemt at vælge din reparation

Hos PhoneWorld sidder vi klar til at hjælpe dig med reparation af din iPad – det kan være din enhed ikke vil lade, batteriet skal skiftes eller skærmen /glasset er revnet. Vores værksted er i huset, så vi ikke behøver sende din enhed videre til 3. part.

På denne side kan du vælge imellem de forskellige typer af reparationer og lægge dem direkte i indkøbskurven.

Eksempler på opgaver, vi nemt kan klare for dig:

• Skifte skærmen / glasset og bagside
• Nyt bagcover
• Udskifte diverse reservedele som mikrofon, højtaler, jackstik, front kamera, bag kamera, home-knap og batteri
• Udføre micro-lodning
• Påsætte panserglas

Reparationen går hurtigt!

PhoneWorld er klar over, hvor svært det kan være at undvære sin iPad, derfor kan vi typisk klare reparationen indenfor 24 timer uanset om du skal have udskiftet skærmen / glasset eller repareret højtaleren.

Vi reparerer følgende modeller:

• iPad 2, 3, 4

• iPad Air, Air 2

• iPad Pro

• iPad mini 1, 2, 3, 4

Hvis du ikke er klar over, hvor problemet stammer fra, laver vi en diagnose helt gratis på 5-7 hverdage. Hvis du har brug for diagnosen omgående, kan vi gøre det ekspres for 500 kr.

Kvalitet og service

God service og kvalitet er i højsædet hos PhoneWorld, så vi bruger naturligvis reservedele af den bedste, originale kvalitet. Vi udfører alle reparationer fra udskiftning af skærmen / glasset, påsætning af panserglas til micro-lodning med et smil.

Derudover tilbyder vi en gratis pakkelabel, hvis du vælger at sende din iPad med posten – vi sender den til din e-mail, så du kan printe den ud og sætte den på pakken uden at skulle hive penge op af lommen. Du er naturligvis også mere end velkommen til at aflevere den i butikken.


Kontakt os

Hvis du har yderligere spørgsmål, ringer du bare til os på tlf.  25 94 01 02. Du kan også sende en mail til  info@phone-world.dk – vi svarer typisk samme dag indenfor butikkens åbningstid. Vores butik befinder sig på Møllevej 4, 8300 Odder.