Support Chat

iPad Reservedele

Der er 8 varer.

iPad er en af de fedeste og mest populære tablets på markedet. Men når noget går galt med din iPad, og du skal have den repareret, hvad gør du så? Svaret er nemt – du handler dine iPad reservedele hos phoneworld.dk. Vi har et stort kvalitets- udvalg af iPad reservedele på lager lige fra kamera til front og bag, bagsider, LCD skærme i forskellige farver, højtalere m.m.

Reparation af din iPad kan være langt billigere end at opgradere til en ny iPad. Ligeledes er det nemt, hurtigt og billigt at handle reservedele til din iPad hos PhoneWorld. Vores mål er at give dig den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Når du handler reservedele eller andre produkter i vores webshop, bestræber vi os på at sende din ordre hurtigst muligt. Du får gratis levering ved køb over 400 kr., og husk, at du kan handle produkter på phoneworld.dk lige når det passer dig – webshoppen holder nemlig åbent 24/7.

Udskiftning af eksempelvis en iPad LCD skræm kan være svært, derfor kan det være en fordel, at overlade arbejdet til PhoneWorld. Vi har stor faglig ekspertise inden for reparationer af iPads og iPhones, som vi reparerer hurtigt og billigt. Overlad derfor arbejdet til os. Du kan læse mere om vores reparationer på vores webside, her kan du også orientere dig om vores priser.

Se desuden vores store udvalg af tilbehør til iPads - her har du mulighed for at gøre dig store besparelser på panserglas, kabler og ladere.

Tilmeld dig med vores nyhedsbrev nederst på siden. Ved tilmelding af vores nyhedsbrev får du løbende tilsendt mails vedr. nye produkter og gode tilbud i webshoppen. Tilmeldingen er ganske gratis, så tilmeld dig i dag og få del i vores mange gode tilbud samt nye produkter.

Du er altid velkommen til at ringe til os i forbindelse med spørgsmål på tlf. 42942505 / 28942492 eller send os en mail til: info@phone-world.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.