Support Chat
iPhone

iPhone

Er din iPhone gået i stykker?

Hos PhoneWorld gør vi en dyd ud af kvalitet og godt håndværk, så hvis din iPhone går i stykker, udskifter vi de nødvendige reservedele med originale reservedelefor at stille dig bedst muligt.

Vi har mange års erfaring med reparation af iPhones, og vi garanterer at din telefon er i gode hænder hos os i PhoneWorld.

Det kan være frustrerende at undvære sin iPhone over en længere periode, den følelse kender du måske? Hvis uheldet er ude, og din iPhone går i stykker, bestræber vi os på at behandle din ordre hurtigst muligt, da vi alt for godt kender følelsen af at undvære sin iPhone.

Skærme

Skulle du have været så uheldig at ødelægge din iPhone skærm, så kan du købe en ny iPhone skærm her.

SE MERE HER

Bagsider

Har du ødelagt din iPhone bagside, så iPhone bagsiden skal skiftes, sælger vi kvalitets bagsider her til din iPhone.

SE MERE HER

iPhone Reservedele

De fleste mennesker ser deres iPhone som en investering og har et ønske om, den holder så længe som muligt – PhoneWorld sælger iPhone reservedele, så du kan skifte de enkelte dele efterhånden som de slides, så du kan beholde din iPhone i længere tid.

SE MERE HER

iPhone tilbehør

PhoneWorld har det meste indenfor tilbehør til din iPhone – covers, ear-pods, bærbare højtalere, kabler og adaptere for at nævne nogle få af vores produkter. Og vi bestiller gerne flere hjem efter dit ønske.

SE MERE HER

iPhones til salg

Er du blevet træt af din iPhone? Så kan du købe en såkaldt ”refurbished” hos os – det vil sige, vi har testet og repareret en brugt iPhone, så den fungerer som en helt ny. Du kan vælge mellem standen ”lettere brugt” eller ”som ny”.

SE MERE HER

Sælg din iPhone til os

Skal du have udskiftet din nuværende iPhone køber vi den gerne af dig.

Det kan ikke være nemmere. Vi sender en pakkelabel som du modtager på mail..

SE MERE HER