Support Chat

iPhone Reservedele

iPhone Batteri

Hvis dit batteri dør hurtigt, så du skal oplade flere gange om dagen, kan det være en fordel for dig at skifte det.Vi har batterier til langt de fleste iPhone-modeller og kan nemt skaffe dem hjem til lige netop din telefon.

SE MERE HER

iPhone Højtaler - Top

Hvis du har svært ved at høre, hvad folk siger, når de ringer, så kan det være din højtaler skal skiftes ud. Du kan gøre det selv eller lade PhoneWorld gøre det for dig – uanset hvad skal vi nok sørge for at få dig glad ud af døren med en fungerende telefon.

SE MERE HER

iPhone Højtaler - Bund

Hvis du hører meget musik, taler i håndfri eller streamer på nettet, foretrækker du nok, at lyden i din iPhone er så god som muligt. Hvis højtaleren er gået i stykker, så lyden knaser eller slet ikke virker, kan du købe en ny her og udskifte den selv.

SE MERE HER

iPhone Kamera - Front

Dette kamera er fuldstændig uundværligt, hvis du er vild med selfies og gerne vil være med på dine egne billeder. Vælg kameraet til din telefon, læg det i kurven, betal og modtag din vare indenfor 48 timer.

SE MERE HER

iPhone Kamera - Bag

Hvis du også er én af dem, der ser verden i billeder og elsker at forevige momenterne, så kan du ikke undvære kameraet bag på din telefon. Du kan købe et nyt hos os, så kvaliteten på dine billeder aldrig bliver forringet.

SE MERE HER

iPhone Home-knap

Alle der ejer en iPhone ved, at hjem-knappen er uundværlig. Hvis den først går i stykker, er det nærmest umuligt at navigere rundt i sin telefon. Heldigvis behøver du ikke skifte hele telefonen ud, hvis det bare er hjem-knappen, der driller. Du kan købe den hos PhoneWorld og udskifte den selv ganske nemt.

SE MERE HER

iPhone Vibrator

Vibratoren er en vældig praktisk funktion, så du kan mærke hvis du modtager besked eller opkald uden, at du generer omverdenen med en skarp ringetone. Hvis den ikke virker mere, kan den heldigvis skiftes ud, så din telefon igen virker som ny.

SE MERE HER

iPhone Opladestik

Hvis du ikke kan oplade din telefon, kan du næsten lige så godt kyle den ud. Men kun næsten for du har også mulighed for at købe et nyt stik hos PhoneWorld og skifte det ud, så din telefon fortsat fungerer, som den skal.

SE MERE HER

iPhone Bundskruer

Disse to skruer holder hele din telefon sammen, så de er ret uundværlige. De kan fås i forskellige farver til de forskellige iPhone modeller. Når du skifter skærm eller laver en anden reparation på din iPhone, er det en god ide at skifte de 2 bundskruer på samme tid.

SE MERE HER