Support Chat
iPhone Til Salg

iPhone Til Salg

Der er 16 varer.Stort udvalg af brugte iPhones - køb din iPhone brugt og spar penge

Hos Phoneworld.dk finder du altid et stort udvalg af iPhones. Vi er leveringsdygtige i både de allernyeste modeller såvel som de ældre. Uanset hvad du leder efter og hvad dit behov er, så kan du købe din brugte iPhone hos Phoneworld. 
Vores iPhones er såkaldte "refurbished" iPhones, hvilket vil sige, de er opkøbt brugte og derefter blevet testet igennem og evt. repareret, så de enten er i "lettere brugt" stand eller "som ny". Når du køber din brugte iPhone får du 24 mdr. reklamations ret lige meget, hvilken stand iPhonen er i.

PhoneWorld er kendt for kvalitet og godt håndværk. Vi er eksperter i køb, salg og reparation af iPhones. Vi har dag til dag levering, og er naturligvis E-mærket. Din garanti for total-renoverede iPhones. 

Vi tilbyder vores kunder en lang række fordele:

  • Vi er nogle af de billigste på markedet i brugte iPhones
  • Vi giver nogle af de bedste priser på markedet for brugte iPhones
  • mulighed for at vælge stand
  • mulighed for at vælge størrelsen på lagringspladsen
  • fri fragt

At købe brugte iPhones er et populært koncept, som mange forbrugere med stor glæde har taget til sig. Uanset hvilken model og hvor meget plads du ønsker på din iPhone, så har vi hvad du leder efter. Vi udvider og opdaterer vores sortiment løbende, så vi altid tilbyder et bredt udvalg af iPhones.

Vi tilbyder iPhone 5, 5S, 5C, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, SE

Med Phoneworld.dk får du mulighed for altid at have den iPhone i hånden, der passer til lige netop dine behov. Og det vel at mærke, uden at du behøver gå på kompromis med pris eller kvalitet. Ønsker du med dit køb at spare lidt på prisen, eller ønsker du den nyeste model på markedet? Uanset hvad, så ligger vi inde med et stort udvalg af forskellige modeller. Vi har inddelt webshoppen i overskuelige kategorier, hvilket gør det hurtigt og nemt for dig at finde det, du søger.