Support Chat

MacBook Pro

MacBook Pro

Mac Pro reparation

Vi reparerer din MacBook Pro så nemt som ingenting, uanset om du har valgt 13”, 15” eller 17”. Vi kan også sagtens friske den op med flere ram eller en større harddisk – du siger bare til, så bliver det gjort uden problemer.

Se mere her

MacBook Pro Retina

Pro Retina reparation

Hvis du er faldet for Retina-modellens knivskarpe billede, men er løbet ind i problemer med den, skal du bare aflevere den hos os. Vi laver hurtigt en diagnose og et prisoverslag, så du kan få din faste arbejdspartner igen uden for lang ventetid. 

Se mere her

Mange mennesker har valgt at investere i Apples lækre MacBook Pro computere. Udover det stilrene, klassiske design, som alle kender, er MacBook Pro en kraftig maskine, der ofte ses hos grafikeren, fotografen eller designeren. Uanset om du har en Pro eller en Pro Retina, kan vi hjælpe dig, hvis den ikke fungerer, som den skal. Vores tekniker har stor erfaring med at udskifte diverse dele og med at micro-lodde, så vi kan sandsynligvis reparere din computer, så den bliver så god som ny. Vi laver en diagnose gratis på 2-7 hverdage eller ekspres mod betaling.

Hvis du er i tvivl om, hvilken model du har, står modelnummeret i bunden af din computer. Du kan også finde computerens model-id ved at gå ind i hovedmenuen (æblet i øverste venstre hjørne), vælge ”om denne mac” og derefter ”systemrapport”. Så kommer model-navn, model-id osv. frem på skærmen.