Support Chat

Mac reparation

MacBook Reparation.

MacBook reparation

Har du problemer med din MacBook? Fortvivl ej for PhoneWorld reparerer også computere! Uanset om det er en Macbook Pro eller Air - vi skifter gerne skærmen, renser for malware eller udskifter hardware.

Se mere her

iMac Reparation.

iMac reparation

Hvis din iMac pludselig er langsom, fryser fast, genstarter uden årsag eller andre "sjove" ting, kan PhoneWorld hjælpe dig. Vi har stor erfaring med Apples computere - du skal bare kontakte os og så laver vi en gratis diagnose af computerens problemer.

Se mere her

PhoneWorld reparerer også Apple computere!

Har du været uheldig at tabe din elskede Mac, spilde sodavand i tastaturet eller fået downloadet malware? Hos PhoneWorld har vi en fantastisk dygtig reparatør, som er ekspert i Apple-produkter. Derfor tilbyder vi reparation af MacBook Pro, MacBook Air og iMac computere, og vi vil næsten garantere, at hvis vi ikke kan reparere den, er der ingen, der kan.

 

Mac reparation

Uanset om dine problemer skyldes fejl i software eller skade på hardware, vil problemerne være væk efter en tur i vores reparatørs kyndige hænder.

Alle reparationerne udføres i PhoneWorlds eget værksted, og vi har kort behandlingstid.

Hvis du ikke selv er klar over, hvor fejlen er, laver vi gerne en diagnose helt gratis og uforpligtende i løbet af 2-7 arbejdsdage – hvis det er alt for lang tid for dig at vente, kan vi også gøre det ekspres samme dag for 500 kr.

 

Eksempel på opgaver, vi nemt kan klare for dig:

  • Rense din harddisk for skadeligt software som malware og spyware.
  • Teste enhederne i computeren
  • Udskifte diverse reservedele
  • Opgradere ram, harddisk, grafikkort, batteri osv. (alt hardware)
  • Opdatere dit styresystem

 

Kvalitet og service

God service og kvalitet er nøgleordene hos PhoneWorld, så vi bruger naturligvis reservedele af original kvalitet. Vi udfører alle reparationer fra udskiftning af skærmen til micro-lodning, og vi reparerer alle Apple-computere uanset årgang – hvis det altså kan betale sig for dig.

Derudover tilbyder vi en gratis pakkelabel, hvis du vælger at sende din computer med posten – vi sender den til din e-mail, så du kan printe den ud og sætte den på pakken uden at skulle hive penge op af lommen. Du er naturligvis også mere end velkommen til at aflevere den i butikken på Møllevej 4, 8300 Odder.

 

Hvis du har yderligere spørgsmål, ringer du bare til os på tlf. 25 94 01 02. Du kan også sende en mail til info@phoneworld.dk – vi svarer typisk samme dag indenfor butikkens åbningstid.