Support Chat

Tilbehør

Der er 46 varer.

Find tilbehør til din iPhone/ iPad hos PhoneWorld

Uanset om du har mistet din oplader, fået ødelagt dit headset eller har brug for panserglas til din skærm, har vi det hos PhoneWorld.

Vi har også et stort udvalg af powerbanks, hvis du har brug for at oplade din iPhone/ iPad på farten – vores produkter er af god kvalitet, og vi skaffer gerne specifikke varer hjem til netop dit behov.

Kabler / Opladere

PhoneWorld har mange forskellige datakabler både med lightning stik og mikro-usb i flere farver, så du er sikker på at finde et kabel, der passer lige til din telefon. Derudover har vi forskellige strømforsyninger og adaptere til både telefoner og computere.

SE MERE HER

Panserglas

Vi sælger panserglas til mange forskellige telefoner til rigtigt skarpe priser. Med et panserglas kan du næsten ikke ødelægge din skærm, hvis du taber telefonen, så det er en rigtigt god investering.Vi påsætter det naturligvis gerne for dig, så du er sikker på, det sidder helt perfekt.

SE MERE HER

Powerbanks

Oplad din telefon uden at bruge strøm! Med en powerbank fra DOCA er du sikker på at få en powerbank af rigtigt høj kvalitet. Vi har forskellige modeller i flere farver, så du kan finde én, der passer præcist til dit behov. Passer til alle telefoner og tablets.

SE MERE HER

Cover - iPhone

Beskyt din telefon med et cover, så den ikke får ridser og skrammer så nemt. Du kan få dem i mange farver, så du kan vælge look på din telefon efter humør uden at sprænge banken. Vi har covers til de fleste iPhone-modeller.

SE MERE HER

Cover - iPad

Pep din iPad op med et nyt cover i en flot farve – vi har covers i forskellige materialer, der både beskytter skærm og bagside samt bruges som stand, så din iPad kan stå selv, mens du læser tekster eller streamer videoer.

SE MERE HER

Headsets - Ørehøjtalere

Headset, in-ears, ear-pods – uanset hvad du kalder dem, kan du købe dem her både i Apples originale kvalitet og andre typer i flere farver. De passer til alle smartphones.

SE MERE HER

Diverse Tilbehør

Her kan du blandt andet finde simkort-adaptere, mobilholder til bilen, div beskyttelse til telefonen og meget andet.

SE MERE HER

Ny eller ekstra oplader

Vi kender det jo alle sammen – du hiver opladeren op af tasken og opdager, ledningen er gået i stykker ved stikket. Og måske synes du, det er for dyrt at købe originalt udstyr hele tiden, men samtidig vil du ikke købe en uoriginal oplader, fordi du har læst, de kan bryde i brand, kortslutte osv.

Hos PhoneWorld har vi kun opladerkabler i bedste kvalitet, som vi 100% kan stå inde for. Vi fører dem i forskellige prisklasser og har desuden også opladere i den originale kvalitet til iPhones og iPads.

Mange produkter at vælge imellem

PhoneWorld har et stort udvalg, så du kan finde lige det tilbehør til din iPhone eller iPad, som du mangler bl.a.:

  • Oplader
  • Strømforsyning
  • Panserglas
  • Cover
  • Høretelefoner, ear-pods, in-ears, headset (kært barn har mange navne)
  • Powerbank

Kvalitet og service

God service og kvalitet er i højsædet hos PhoneWorld, så hvis du har brug for, vi skaffer en bestemt vare hjem til dig, gør vi det med et smil og til en god pris. Vi er eksperter indenfor alt vedr. iPhones og iPads, så vi udfører både reparationer, guider dig, hvis du selv skal udskifte en reservedel eller hjælper dig med at finde det rigtige tilbehør.

Kontakt os

Hvis du har yderligere spørgsmål, ringer du bare til os på tlf. 25 94 01 02. Du kan også sende en mail til info@phoneworld.dk – vi svarer typisk samme dag indenfor butikkens åbningstid. Vores butik befinder sig på Møllevej 4, 8300 Odder.