Support Chat

Værktøj

Der er 12 varer.

Hos PhoneWorld kan du selvfølgelig købe værktøj, så det bliver nemmere for dig at udskifte diverse dele på din iPhone, iPad, smartphone eller tablet hjemme og på den måde spare lidt penge på reparationen. Vi sælger både enkelte dele som spudgers, skruetrækkere og magnetiske måtter samt hele værktøjssæt til gode priser i høj kvalitet. Værktøjet er fremstillet specielt til at blive brugt til alle de små dele indeni din enhed.

Bestil dine varer i dag og modtag dem i morgen – vi giver fragten, hvis du køber for mere end 400 kr.

Vi sidder naturligvis klar til at klare reparationen for dig, hvis du ikke har mod på at gøre det selv.

 • Simkort pind
  Tilgængelig
  Simkort pind
  T-15

  Priser fra 19 DKK
 • PLASTIK PLEKTER ( ÅBNINGS-VÆRKTØJ )
  Tilgængelig
  Plekter, plastik
  T-28

  Plekter i plastik der bruges som åbningsværktøj.

  Priser fra 19 DKK
 • METAL PLEKTER ( ÅBNINGS-VÆRKTØJ )
  Tilgængelig
  Plekter, metal
  T-26

  Dette plekter er i rigtig god kvalitet udført i rustfrit stål, som ligger godt i hånden. Vær forsigtig når du bruger det, da metal nemt kan ridse din enhed.

  Priser fra 29 DKK
 • ÅBNINGSVÆRKTØJ - SORT
  Tilgængelig
  Spudger, plastik
  T-31

  Et lille uundværligt værktøj, der især bruges til at afmontere små dele, når enheden er åbnet. Denne spudger er fremstillet i holdbar plast, som ikke umiddelbart knækker. Det er også et lidt blidere værktøj at bruge til din enhed, da det ikke ridser så nemt som værktøj af metal.

  Priser fra 29 DKK
 • METALSPARTEL
  Tilgængelig
  Spudger, metal
  T-27

  Denne spudger er udført i rustfrit stål og kan nemt åbne alle enheder som iPhone, iPad, tablets m.v. Værktøjet er designet til at kunne komme ind alle steder, men da det er fremstillet i rustfrit stål, bøjer eller knækker det ikke. Vær opmærksom på at være omhyggelig, når du bruger dette værktøj, da det kan ridse din enhed.

  Priser fra 39 DKK
 • Simkort Adapter
  Tilgængelig
  Simkort Adapter
  T-32

  Simkort adapter til nano og mikro simkort.

  Priser fra 49 DKK
 • iPhone magnetmåtte
  Tilgængelig
  iPhone magnetmåtte
  T-24

  iPhone magnetmåtte i god kvalitet.

  Priser fra 99 DKK
 • Magnetisk Måtte
  Tilgængelig
  Magnetisk måtte
  HVstor

  Denne måtte er designet til at holde styr på alle de små skruer og andre dele i forbindelse med reparation af din iPhone, iPad m.v. Den er magnetisk, så delene ikke bliver væk for dig.

  Priser fra 99 DKK
 • LILLE VÆRKTØJSSÆT
  Udsolgt
  Lille værktøjssæt (Begyndersæt)
  T-33

  Værktøjssæt til begynderen – det indeholder 6 dele: *0.8 skruetrækker PH000 skruetrækker Plekter til at åbne mobilen Sugekop til at fjerne bagsiden/ forsiden Metalspartel der gør det endnu nemmere at åbne telefonen Pincet til at fjerne de små dele Det kan være en god idé at supplere dette sæt med en magnetisk måtte til iPhones.

  Priser fra 99 DKK
 • LILLE VÆRKTØJSSÆT
  Tilgængelig
  Lille Værktøjssæt
  T-25

  Værktøjssæt med 16 dele. Det indeholder alt det nødvendige værktøj til at udføre reparationer hjemme. Skruetrækkerne har non-slip belægning for bedre greb. Sættet indeholder: 8 skruetrækkere - *T4, *T5, *T6, *1.2, *0.8, +1.5, +1.2, -2.0 2 plastikspudgers 2 plastikplekters 1 lige pincet 1 buet pincet 1 kniv 1 metalspartel   Det kan være en god idé at...

  Priser fra 149 DKK
 • Åbningsværktøj - iPhone
  Tilgængelig
  Åbningsværktøj - tang
  T-30

  Smart tang med PVC-sugekopper der nemt afmonterer skærmen på din enhed. Tangens ergonomiske håndtag er belagt med gummi for at give et ekstra godt greb under reparationen.

  Priser fra 179 DKK
 • Stort værktøjssæt
  Tilgængelig
  Stort værktøjssæt
  T-29

  Hvis du køber dette sæt, er du sikker på at have alt ved hånden, som du har brug for til hjemme-reparationer. Det indeholder ikke mindre end 56 dele, der kommer i en praktisk taske, så det er nemt at holde styr på. Skruetrækkerne er magnetiske, så de små skruer ikke flyver unødigt rundt. Det kan være en god idé at supplere dette med en magnetisk måtte til...

  Priser fra 298 DKK