iPad Air 5.Gen

Få op til 0.00 kr.1720.00 kr.


Tvivl om din stand ?
Ryd
Sælg din enhed nu
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
  Find din enhed

  Når du har fundet den enhed du vil sælge, så tryg på sælg knappen og udfyld dine oplysninger.

  Print & send din enhed

  Print en pakkelabel og send den til os, fragten er gratis og det eneste du skal er at aflevere den på posthuset.

  Få dine penge

  Senest efter 7 hverdage fra vi har modtaget din enhed, vil vi udbetale beløbet til dig på din bank konto.

  iPhone kan ikke tænde - Kan din iPhone ikke tænde, lade eller registreres på din mac eller på en PC. så er din enhed defekt.

  Fugt- eller væskeskade - Vi kan hurtig se om din iPhone har været udsat for væske, så hvis din enhed har enten været i toilettet, havnen eller den har været udsat for en stor mængde væske er din iPhone defekt. Det samme med fugt skader, har du gået forlænge med din iPhone skærm der har været i stykker kan der vær kommet fugt ind bag ved til elektronikken, og så er den nemlig blevet udsat for fugt og er også defekt.

  Software fejl - Software fejl kan være mange ting, så her er lidt af de software skader du kan være udsat for. Kan ikke nulstille enheden Kan ikke huske Apple ID (Kan du ikke huske dit Apple ID kræver vi yderlig dokumention for at det er din enhed) Den starter kun op med Apple logo

  Finger touch-defekt - Finger touch er den funktion der gør at du kan logge på din iPhone med din finger, storetå eller andet der har et fingeraftryk Hvis du vil vide mere om et fingeraftryk kan du læse det her Fingeraftryk

  iPhone er ubrugelig - Hvis din telefon er blevet kørt over af en damptromle er den ubrugelig, i de fleste tilfælde køber vi gerne enheden af dig men er der slet ikke noget som vi vurdere vi kan bruge køber vi den ikke.

  Defekt Home knap - Defekt Home-knap kan betyde at du enten ikke kan bruge den, eller at den ikke virker hver gang du bruger den. Er din Home-knappe defekt kan det betyde at din Finger-touch også har taget skade, så sørg for at du stadig kan åbne din enhed med dit fingeraftryk eller vil standen være DEFEKT

  Ødelagt skærm - Er din skærm blevet ødelagt eller har den meget store mærker og ridser så betegnes den som ødelagt.

  Dybe ridser i ramme og bagside - Er din bagside eller ramme blevet ødelagt eller har den meget store mærker og ridser så betegnes den som ødelagt.

  Power ”ON/OFF” knap virker ikke - Hvis din Power ”ON/OFF” knap ikke virker betyder det at din enhed er i slidt tilstand.

  Bøjet ramme - Er bag kassen eller er rammen om din enhed bøjet, så er den i SLIDT tilstand. I nogle tilfælde kan den være så bøjet at den går under betegnelsen DEFEKT da der kan være skader på elektronikken inde i enheden

  Fejl i højtaler - Skratter din højtaler eller er den meget lav, eller virker den slet ikke er betegnelsen SLIDT

  Volumeknap er defekt - Volume knappen er den som du skruer op og ned for lyden med, virker den ikke eller er knapperne hårde eller meget løse er betegnelsen SLIDT

  Kamera er ikke intakt - Virker dit front eller bag kamera ikke, eller er linsen knækket af på bagsiden betyder det at din enhed er SLIDT Andre ting kan også betyde at dit kamera er defekt. Linsen knækket af Mørke pletter når det holdes op mod en hvid baggrund Stiller ikke skarpt Tænder slet ikke

  iPhonen kan ikke lade - Vil din iPhone ikke reagere når du sætter den til ladning eller lader den meget langsomt er det også tilstanden SLIDT som den hører under. Der kan også være andre ting som kan betyde at din iPhone ikke lader eller bruger for meget strøm for hurtigt. Batteriet er defekt Den skal have en ny U2 chip Ladestikket er defekt

  Jackstik virker ikke - Virker dit Jackstik ikke når du sætter et sæt høretelefoner eller noget andet der bruger jackstikket til, et tilstanden også SLIDT

  Vibrator fungerer ikke - Virker din vibrator ikke når den ringer eller får en meddelelse så er tilstanden SLIDT Du kan nemt kontrollere det på en iPhone Slå MUTE knappen til og fra, så burde din iPhone vibrerer så du kan mærke det i din hånd.

  Software virker ubeklageligt - Der må ikke være fejl i softwaren og den skal kunne bevæge sig i menuerne uden at være langsom eller lukke ned.

  Skærmen har få brugsridser eller fremstår som ny - Skærmen må ikke have store ridser eller andre former for slitage, der må ikke kunne ses ridser hvis man montere et Panserglas eller holder den op i lyset. Der må ikke være ridser eller buler efter et tab, så bliver enheden betegnet som SLIDT

  Bagsiden har få brugsridser eller fremstår som ny - Bagsiden må ikke have mærker eller ridser der er store, der må ikke være brudt farve af den originale farve så man kan se metal. Der må ikke være ridser som ligner at der er pudset med et stykke sandpapir.

  Power ”ON/OFF” knap virker - Den skal kunne tænde hver gang man trykke på ON/OFF knappen, der skal kunne trykkes normalt og ikke ikke med brug af et hårdt tryg.

  Home knap er funktionsdygtig - Home-knappen skal kunne virke hver gang man trykker, og uden at trykke hårdt. Den må ikke sidde løs eller være misfarvet, det vil sige at man skal kunne se den lille firkant på Home-knappen. Du skal kunne bruge Finger-touch til at låse den op.

  Højtaler virker ubeklageligt - Højtaler skal lyde rigtigt og der skal ikke kunne forekomme mislyde eller skrat, den må ikke være lav i tonelejet.

  Volumeknap kan skrue op og ned - Du skal kunne skrue op og ned helt normalt, der skal ikke trykkes hårdt til dette.

  Ingen fejl på front- og bagkamera - Front og bag kamera skal virker perfekt, der må ikke være mørke pletter når du holder det op mod en hvid væg.

  iPhonen kan lade og holde strøm - Din iPhone skal kunne lades op og holde på strømmen i mindst 2 døgn når den ikke bliver brugt.

  Jackstik virker - Jackstikket skal virke hver gang man sætter en enhed til, den skal også vise på din iPhone at der registreres en enhed i jackstikket.

  Vibrator fungerer - Din vibrator skal kunne mærkes og høres når den er aktiv. Du kan teste dette ved at slå MUTE til og fra.

  iPhone er ikke taget i brug - Din iPhone må ikke være taget i brug, den skal være helt uberørt af at du har haft den. Du må ikke have haft den ude af kassen andet for at kigge på den, og den skal være helt nulstillet.

  Der skal være kvittering på den nye iPhone - Du skal have en kvittering på din iPhone, har du ikke den kan vi ikke købe den SOM NY

  Original emballage samt tilbehør skal medfølge - Alt der normalt medfølger når du køber en ny iPhone skal indleveres og ikke været taget i brug.

  Vil du af med din brugte iPad Air 5. Gen? Så sælg den til os! Du får markedets absolut bedste pris, samt muligheden for at opgradere til noget bedre i vores webshop, så du får mere for pengene.

  Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

  (A) har modtaget din vare.

  (B) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

  (C) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

  Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

  Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på e-mail: info@phone-world.dk eller på telefonnr. 25 94 01 02

 • iPhone 11 Pro Max

  Få op til 0.00 kr.2100.00 kr.
  Tilføj til kurv
 • iPad Mini 5

  Få op til 0.00 kr.865.00 kr.
  Tilføj til kurv
 • iPad Pro 10,5″

  Få op til 0.00 kr.2200.00 kr.
  Tilføj til kurv
 • iPhone 13 Pro

  Få op til 0.00 kr.5400.00 kr.
  Tilføj til kurv