Tech21 Evo Clear MagSafe iPhone 13 Pro Transparent

Få op til 499.00 kr.Varen er på lager

Varenummer (SKU): T21-9225 Kategorier: , ,

  Tech21 har udviklet og samlet erfaringer i mere end et årti om beskyttelse af et af nutidens vigtigste aktiver – smartphonen. Tech21 er på en mission om at give dig den smarteste teknologibeskyttelse på planeten, samtidig med at vi tager noget af stressen ud af hverdagen. Dette kaldes The Science Behind Peace of Mind.

  SCIENTIFIC PROTECTION – Med smarte internt udviklede materialer, FlexShock ™ og FlexClear, producerer Tech21 covers, der absorberer op til 90 % mere stød energi end alle andre covers på markedet. Hvert produkt gennemgår mindst 20 forskellige tests, hvilket giver 30.000 målepunkter pr. test! Med Tech21 er du beskyttet – ikke kun én eller to gange – men fald efter fald.

  HYGIENISK BESKYTTELSE – Disse covers indeholder en unik indbygget og selvrensende formel, der reducerer mikrober med op til 99,99 % på bare 24 timer – og holder dem hygiejnisk rene, dag efter dag. Da de mikrobereducerende ingredienser faktisk er indbygget i selve coveret – i stedet for at blive påført som en belægning – kan du slappe af og nyde langvarig hygiejnisk beskyttelse, uanset hvor beskidt din cover bliver.

  EVO CLEAR MED MAGSAFE
  Med MagSafe-feltet indbygget i cover, så det fungerer problemfrit med både opladeren og dens tilbehør, giver dette klare cover dig også mulighed for at beundre din enheds originale design. Ud over MagSafe-integration tilbyder coveret også utrolig stødbeskyttelse, ridsefasthed og en anti-UV-formel, der beskytter mod grimme gulninger og misfarvning.

  Multi-drop beskyttelse: 3.6m!
  Avanceret antimikrobiel teknologi
  MagSafe-integreret forbinder problemfrit med opladere og tilbehør
  Ridse- og UV-bestandig (Bliver ikke gult med tiden)
  Krystalklar gennemsigtighed

  Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

  (A) har modtaget din vare.

  (B) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

  (C) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

  Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

  Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på e-mail: info@phone-world.dk eller på telefonnr. 25 94 01 02

 • Apple EarPods med Jackstik-stik

  Få op til 209.00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Tech21 Sikkerheds Glas med refleksfrit glas til iPhone

  Få op til 149.00 kr.
  Tilføj til kurv
 • 2i1 Wallet Case iPhone 11 Sort

  Få op til 299.00 kr.
  Tilføj til kurv
 • 2i1 Wallet Case iPhone 12/12 Pro Sort

  Få op til 299.00 kr.
  Tilføj til kurv