Få en erhvervsaftale
Vi forstår vigtigheden.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dit firma, at alting fungerer, som det skal. Derfor har vi hos PhoneWorld gjort det nemt for dig at få en erhvervsaftale, som giver dig en lang række fordele til gavn for både dig, dit firma og firmaets ansatte.

Firma iPhones

Hos PhoneWorld har I mulighed for at købe såkaldte ”refurbished” iPhones til jeres ansatte og sparer en hel del.

Ingen opgave er umulig

Vi specialister i alle reparationer af Apple-produkter, samt PC’er, tablets og smartphones fra andre producenter.

Gratis lånetelefon

Vi tilbyder også gratis lånetelefon(er), imens du får repareret dine telefoner, såfremt vi har dem hjemme.

Firma rabatter

Vi tilbyder 10% rabat på alle reparationer til både firmaet, firmaets ansatte samt deres familie. Det giver en større værdi for både firmaet og jeres ansatte.

Nye, billige enheder til firmaet

Den er god nok. Hos PhoneWorld kan I få udskiftet jeres brugte iPhones, iPads, Mac eller PC'er til nyere modeller for billige penge.

Gratis fragt

Hvis I hellere vil sende jeres enheder med posten fremfor at aflevere dem i butikken, sender vi jer en pakkelabel via e-mail. Nemt og Hurtigt!

Få fede firma rabatter

Vi tilbyder 10% rabat på alle reparationer til både firmaet, firmaets ansatte samt deres familie. Det giver en større værdi for både firmaet og jeres ansatte.

Reparation & Service af mange mærker

Vi specialister i alle reparationer af Apple-produkter, samt PC’er, tablets og smartphones fra andre producenter. Vores dygtige tekniker klarer det hele uanset type og model.

Service i verdensklasse

Hos PhoneWorld sætter vi god service over alt andet, og det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved at benytte os. Derfor er vores forretning naturligvis e-mærket, hvilket vil sige, at vores kunder altid har bedst mulige betingelser og 24 måneders reklamationsret.

    Ansøg om erhvervsaftale

    Udfyld formular