REPARATION

iPhone Reparation

Er uheldet ude kan du med ro i sindet overlade reparationen af din iPhone til os. Vi har værksted i huset og vores teknikere har mange års erfaring med reparationer af iPhones, så der findes ikke en skade eller defekt, som vi ikke tidligere har klaret.

Skærmskader på iPhone

Skærmskader inddeler vi typisk i to forskellige kategorier: Der er glasskader som ikke går ud over funktionaliteten og så er der Skærmskader som påvirker touch-funktionen og måske endda skærmens lys.

Hos PhoneWorld anbefaler vi altid, at du sender din iPhone til reparation – uanset om skaden har indvirkning på funktionaliteten eller ej. Overfladiske glasskader på din iPhones skærm bliver typisk ikke ved med blot at være overfladiske skader. Det er ofte kun et spørgsmål om tid, før revnerne i skærmen bliver dybe nok til at have indflydelse på touch-funktionen.

Vi anbefaler altid, at du laver en backup af din Reparation, så snart uheldet er ude og straks derefter henvender dig hos os og får vores dygtige teknikere til at stå for reparationen af din iPhone.

Trætte eller døde batterier

Trætte og døde batterier er uundgåelige med iPhones. Systemopdateringer og tidens tand gør, at batteriet før eller siden vil tabe kapacitet. Nogle kan også nikke genkendende til at have glemt deres iPhone i bilen en varm sommerdag.

Det er heller ikke noget der ligefrem huer et iPhonebatteri. Derfor har vi mange henvendelser som går på, at de ønsker at få en iPhone, som ikke nødvendigvis skal lade op hver dag. Med et nyt batteri oplever mange, at de føler de får en helt ny iPhone.

Vi har skiftet iPhone batteri tusindvis af gange, så lad vores teknikere gøre dét, de er bedst til. Lad os stå for reparationen eller udskiftningen af dit iPhonebatteri.

Defekte mikrofoner og højtalere

Det kan godt være moderne mobilReparationer i højere grad er multimedieværktøjer, men når din iPhones mikrofon eller højtalere pludselig holder op med at virke, så forsvinder meget af det sjove ved den. De fleste bruger deres iPhones til alle mulige former for kommunikation, men en af de primære funktioner er stadig selve Reparationfunktionen.

Hvis mikrofonen og/eller højtalerne stopper med at virke, kan det gøre det rigtig vanskeligt at tale i Reparation med sin gamle mormor. Det er der heldigvis råd for – vi har nemlig landet dygtigste teknikere siddende i huset, klar til at reparere din iPhone.

Ladestik og jackstick uden forbindelse

I ældre iPhones er disse stik adskilte, men på nyere er det ét og samme stik. Et defekt jackstik kan mange godt leve med, men lade stikket er ret essentielt for din brugeroplevelse.

For uden strøm på din iPhone, så er der ikke meget sjov ved den. Vi er eksperter i iPhone reparationer, så lad os kigge på din defekte iPhone, så du igen kan få glæde af alle dens funktioner.